Hirdetési fiók létrehozása és Facebook oldal hozzáadása Business Managerhez

A Facebook business fiókodhoz* hozzá kell csatolni a vállalkozásod facebook oldalát * illetve egy hirdetési fiókot, ahhoz, hogy kampányokat és hirdetéseket hozhass létre. Ezek beállításait mutatjuk meg neked.

Facebook oldal hozzáadása Facebook Business Managerhez

1. Ha már van Facebook Business fiókod, menj a Business Manager oldalára, ha még nem rendelkezel Business Manager fiókkal az előző tudástár bejegyzésünk bemutatja neked, hogyan hozzd létre!

2. A business fiókod főoldalán kattints a bal felső sarokban található Vállalkozás beállításai pontra, és a lenyíló menüben válaszd a vállalkozás beállításai lehetőséget.

3. A bal oldalon található menüsáv fiókok pontja alatt kattints az oldalak pontra.

4. Kattints az oldal hozzáadása gombra, majd a legördülő sávból válaszd ki az oldal megadása gombot

5. Kezd el begépelni a facebook oldalad nevét, és a rendszer automatikusan ki fogja adni, ha mégse találnád meg, akkor csak add meg a facebook oldalad URL Címét* majd kattint az oldal megadása gombra.

Amennyiben te vagy a facebook oldal adminja, a rendszer automatikusan elvégzi az összecsatolást. Ha nem te vagy az oldal fő kezelője, akkor pedig az adott oldal adminjának kell jóváhagynia az összecsatolást!

Hirdetési fiók létrehozása

1. Navigálj vissza a Business fiókod főoldalára, majd kattints a bal felső sarokban található vállalkozás kezelő gombra, majd nyisd meg a vállalkozás beállításai menüpontot a listából.

2. A bal oldalon található menüsáv fiókok pontja alatt kattints a hirdetési fiókok pontra

3. Itt láthatod, hogy még nincs hirdetési fiókod, így kattints a hozzáadás gombra, majd válaszd az Új hirdetési fiók létrehozása opciót.

4. A felugró ablakban adj meg egy nevet a hirdetési fiókodnak, válaszd ki az időzónát és a pénznemet amiben a facebook számlázni fog számodra, majd kattints a Tovább gombra.

5. A hirdetési fiók használati célja opciónál, jelöld be a Saját vállalkozásom opciót, majd kattints a Létrehozás gombra.

A következő tudástár cikkben bemutatjuk neked, hogyan tudod a számlázási és fizetési adataidat beállítani, és hogyan tudsz hozzáférést adni számunkra a hirdetési fiókodhoz.

Kisokos

Facebook business Fiók

A Facebook business fiókon keresztül kezelheted a kampányaidat, hozzáférést adhatsz marketing ügynökségeknek, és intézheted a számlázást.

Facebook oldal

A Facebook profilod alatt létrehozható külön oldal a vállakozásod számára. Manapság az egyik legerősebb online marketing eszközök közé tartozik. Kattints ide, ha szeretnél Facebook oldalt létrehozni vállalkozásodnak

#

Vissza A Tudástárhoz

Hasonló tartalmak

Google MyBusiness létrehozása, beállítása

Google MyBusiness létrehozása, beállítása

A teljesen ingyenesen elérhető Google MyBusiness magyarul Cégem sok szempontból fontos lehet egy vállalkozás számára, melyekből párat bemutatunk, majd azt is megtudhatod, hogyan hozz létre magadnak cégprofilt, és miket érdemes rajta feltétlenül beállítani. Google...

bővebben
Facebook business fiók létrehozása

Facebook business fiók létrehozása

Amennyiben van a válkozásodnak Facebook oldala*, és szeretnéd hirdetni a szolgáltatásaidat, termékeidet, weboldaladat a közösségi médiában, akkor szükséged lesz egy Facebook Business fiókra. Ezen keresztül kezelheted a kampányaidat, hozzáférést adhatsz marketing...

bővebben

Pin It on Pinterest