Grafikai tervezés

A mi grafikai stúdiónk…

 

Egy vállalkozás professzionális megjelenésének részét képezik a kiváló minőségű digitális és nyomtatott grafikai anyagok. Ezek közé tartozik a logó, névjegykártya, levélpapír, meghívó, szórólap, hirdetési grafikák, csomagolás…

Digitális grafika vagy nyomtatott grafika

Esetleg mindkettő?

A szakmai fejlődés számunkra nagyon fontos, így egyre többféle módszerrel és sokféle grafikai megoldással végezzük feladatainkat. Széles kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást digitális és nyomtatott kivitelezésben is.

Olvastál olyan szavakat, kifejezéseket, amelyeket nem egészen értesz?

A Tudástárban találhatsz rájuk magyarázatot!

Logó tervezés

A logótervezés a Blended Studiosnál igen összetett folyamat, melynek végeredménye olyan jelkép lesz, ami a vállalkozásodat a leghűbb módon tükrözi. A logókat vektorgrafikus formátumban készítjük, ennek előnye, hogy minden méretben veszteségmentes nyomtatásra van lehetőség.

Logótervezésnél nem csak azt vesszük figyelembe, hogy a kész logó tökéletesen tükrözze a vállalkozásod, hanem azt is, hogy a logó monocrome azaz egyszínű kivitelben is tökéletesen felhasználható legyen, ezen tulajdonságát, és a logó felhasználásának lehetőségeit egy prezentációs dokumentumban mutatjuk be. 

Logótervezés folyamatát az arculattervezés oldalunkon találhatod!

Névjegykártya tervezés

Amennyiben személyesen találkozunk leendő ügyfeleinkkel, vállalkozásunkat legtöbb esetben a névjegykártya képviseli. Lényeges, hogy ez az általában 50x90mm-es lapocska letisztult és azonnal értelmezhető legyen, továbbá illeszkedjen az arculatunkba. 

A névjegykártya sokat árul el, arról, hogy milyenek vagyunk, ha a vállalkozásunkról van szó, ne becsüljük alá az erejét, sok esetben ezen a kis grafikai munkán áll vagy bukik, hogy a leendő ügyfél minket választ-e.

Digitális grafikai tervezés

(facebook, insta, google ads, webdesign grafikák – bannerek)

Arculatunknak nem csak nyomtatott formában, hanem digitális csatornákon keresztül is hatalmas szerepe van. A marketing kommunikáció legnagyobb része már interneten keresztül bonyolódik, így a digitális megjelenésünk is van olyan fontos mint a nyomtatott tartalmak.

A digitális grafikák legnagyobb részével a weboldalakon találkozhatunk, ugyanis egy jól felépített weboldal minden egyes eleme magas szintű grafikai elvárásnak kell megfeleljen.

Hazánkban a Facebook és Instagram jelenleg a legszélesebb körben használt közösségi oldalak, melyek az üzleti sikerhez nagyban hozzájárulhatnak. Ebben leginkább az ügyfelekkel, vendégekkel való kapcsolattartás és a marketing lehetőségei segítenek, ez utóbbihoz pedig egy egységes megjelenés illetve a megfelelő képi világ az egyik legjobb vonzóerő, mivel a szemünk előtt megjelenő kép alapján döntik el az emberek, hogy megnézik-e a bejegyzést vagy csak egyszerűen tovább tekernek.

Marketing szempontból a google adwords játszik még nagy szerepet, itt komplett grafikai sémákra van szükség. Ez azt jelenti, hogy ugyanazon hirdetésünk különböző méretben és képarányokkal jelennek meg a világhálón. Így ha googleAd-hoz gyártunk grafikát, az 5-8 hirdetési képet fog jelenteni valójában.

Szerkeszthető árlista tervezés

Szeretnéd, hogy az árlistád is szépen mutasson, és illeszkedjen az arculatodhoz, de gyakran változnak az áraid? Az általunk kínált szerkeszthető árlista a számodra megfelelő választás! Az árlista hátterét grafikai programban külön megtervezzük, majd grafikai szempontokat figyelembe véve készre szerkesztjük az árlistát, melyet nyomtatható .pdf, digitálisan használható .png, és számotokra is szerkeszthető word formátumokban nyújtjuk át.

Ajándékkártya tervezés

Nyomtatható

Ha klasszikus ajándékkártyára, ajándékutalványra van szükséged, vagy esetleg egy egyszerű kuponra, a nyomtatható grafikai designt tudjuk neked javasolni, melynek tervezésénél figyelembe vesszük, hogy a megfelelő információkat kézzel kitölthesd, például a bónusz értéke, a kezelés amire felhasználható, és a felhasználásra jogosult neve.

Digitális

Ha fontosnak tartod a környezettudatosságot, és szeretnél ajándékkártya vásárlási lehetőséget kínálni az ügyfeleidnek/vendégeidnek, akkor a digitális ajádékkártyát neked találtuk ki! Hasonló módon a szerkeszthető árlistánkhoz, a digitális árlistánál is a kért szövegrészek szerkeszthetőek lesznek a számodra, és a sorszámozási lehetőségnek köszönhetően, nem fognak tudni az ügyfeleid visszaélni a kiadott digitális árlistával. 

Brosura & szórólap tervezés

A brosúrára gondolhatsz úgy, akár egy mini kézelfogható weboldal, melynek fő célja, hogy gyorsan de átfogó képet adjon rólad, a vállalkozásodról, szolgáltatásaidról vagy termékeidről. Ezeket az infókat egy, vagy két oldalas A4-es méretben, hajtogatható kétoldalas kisfüzetben, vagy akár választható méretű többoldalas füzetben is elhelyezhetjük.

Molinó tervezés

A molinó napjaink egyik legelterjedtebb nyomtatott hirdető eszköze, melynek számtalan felhasználási lehetősége van. A molinó egyik legnagyobb előnye, hogy nem csak egy kimondott anyagra nyomják, hanem a számunkra legmegfelelőbb hordozót választhatjuk, legtöbb esetben pcv anyagra nyomtatják a grafikát, de a népszerűbb megoldások között van a textil, ponyva, és a mesh háló.

Molinóra felhasználható népszerű információk: cégér, szolgáltatásaink, kínált termékeink, aktuális akcióink, elérhetőségeink, vagy bármilyen marketinghez kötődő grafika.

Levélpapír tervezés

A levélpapír egy olyan A4-es méretű nyomtatható, vagy írható papírlap, amely a vállalkozásod arculatát hűen tükrözi a megfelelő fejléc és lábléc design-al és a megfelelő papírtípus kiválasztásával.

Más egyéb grafikai munkákat is vállalunk, egyedi kéréseidet itt tudod jelezni!

Ihana Design

logó

Molnár Renáta Kozmetikus

logó

Mr. Dang

Szerkeszthető árlista

Adrienne Beauty

logó

Happy Surprise ajándéküzlet

levélpapír

Magic Clean

Autómosó Logó

Best for you kozmetika

névjegykártya

Teneré a bolt

Instagram post grafika

Amennyiben olyan kifejezéssel találkoztál amit nem értesz, a Tudástárban találsz rá magyarázatot!

Pin It on Pinterest