Fotózás & Videózás

Fő profilunkat előtérben tartva, a vállakozásod számára szükséges fotók elkészítésében nyújtunk segítséget,  grafikához, weboldalad tartalmmal való gyarapításához, arculatod megörökítéséhez,  csapatod bemutatásához vagy általad kínált termékek és szolgáltatások szemléltetéséhez nyújtunk neked professzionális képminőséget.

Számtalan téma fotózását vagy akár videózását vállalunk, melyeknél témától függő speciális módszert alkalmazunk.

Ingatlan és épület fotózás

Tabló fotózás

Portré fotózás

Esküvő fotózás

Rendezvény-, és koncert fotózás

étel-, és tárgy fotózás

Miért minket válassz?

Szakképzettség, minden egy helyen, különleges megoldások – kiemelkedő képi világ

Fotózási, és videózási munkák esetében fontos a professzionális szakmai hozzáértés, és a kreatív látásmód, e kettő megfelelő kombinálásával olyan végeredményt tudunk átnyújtani amely minden szempontból tükrözi azt a világot amit a megrendelő tovább szeretne adni az ügyfelek számára.

Ricsi fényképész végzettségének köszönhetően más fotósok által nem használt eszközöket vet be a fotók készítése, és az utómunkálatok során, így kiemelkedően magas szintű képi világot tudunk nyújtani számotokra.

Miért van szükséged az arculat mellett profi fotókra?

Az arculat mondhatni csak félkész, ha kizárólag csak vektoros grafikákat tartalmaz, sok esetben a grafikának tartalmaznia kell fotókat a kimagasló és figyelemfelkeltő képi világ érdekében. Erre a legjobb példa a vállalkozásod honlapja, vagy akár a brosúrád – A szolgáltatásod, vagy az általad kínált termékek, esetleg a hely ahol dolgozol, ha ezeket a fotókat megfelelően kombinálva építjük fel a grafikákat sokkal vonzóbb végeredményt tudsz kínálni a célközönséged felé, és ez akkor a leghatásosabb, ha nem stock fotókat kell használnunk, hanem olyan releváns fotókat tudunk felhasználni amelyeket te rendeltél tőlünk.

Épület fotózás

Külső és Belső terek

Bemutatnád a vállalkozásod otthonát? Professzonális enteriőr, exteriőr fotók segítségével a lehetőségekhez mérten olyan végeredményt nyújtjuk, hogy az ügyfeleidnek/vendégeidnek a vállalkozásod székhelyéről/telephelyéről a legvalósághűbb képet továbbíthasd.

Videózás

Bemutatnád magadat, vállalkozásodat, szolgáltatásaidat, termékeidet, a helyszínt ahol dolgozol egy frappáns kisvideó segítségével? Jó helyen jársz! Kedvező áron, minőségi videóanyagot tudunk neked nyújtani, fullHD vagy akár 4K minőségben, melyet akár a későbbiekben olyan platformokon használhatsz fel ahol csak szükséged van rá, legyen az facebook, youtube, google, vagy akár egy TV reklám.

Az elkészített videók ára a készre vágott videóanyag hosszától függően már 20.000 Ft-tól elérhető.

Portré Fotózás

A vállalkozás szerves részét képezi a személye, aki mögötte áll. Mutasd be magad és kollégáidat a célközönség számára kíváló minőségű portré fényképeken keresztül. A fotók készítését bízd ránk és nem érhet csalódás!

Szolgáltatás
és Termék
Fotózás

Egy fotó többet ér ezer szónál… ez főként igaz, ha egy általad kínált szolgáltatásról vagy termékről készíttetsz velünk fényképeket.

Referenciák

Best for you kozmetika

kozmetikai szalon belső fotózása

Hotel szoba

Szállodai szoba fotózás

Best for You kozmetika

Kozmetikai kezelés fotózása

Panzió szoba

Szállás belső fotózása

Best for you kozmetika

Kozmetikai kezelés fotózása

Sólyomfi lélekemelő Kozmetika

Kozmetikai szalon fotózása

Szállodai welness

Wellness, Spa fotózása

Best for you kozmetika

Szolgáltatások fotózása

Amennyiben olyan kifejezéssel találkoztál amit nem értesz, a Tudástárban találsz rá magyarázatot!

Pin It on Pinterest