Facebook business fiók létrehozása

Amennyiben van a válkozásodnak Facebook oldala*, és szeretnéd hirdetni a szolgáltatásaidat, termékeidet, weboldaladat a közösségi médiában, akkor szükséged lesz egy Facebook Business fiókra. Ezen keresztül kezelheted a kampányaidat, hozzáférést adhatsz marketing ügynökségeknek, és intézheted a számlázást.

A továbbiakban bemutatjuk neked, hogyan tudsz a Facebook oldaladhoz Business Managert létrehozni, hozzákapcsolni.

A Facebook business fiók létrehozása

1. Fontos, hogy rendelkezz saját facebook oldallal, ha még nincs a vállalkozásodnak saját facebook felülete, itt találhatod, hogyan hozz létre új oldalt a céged számára.

2. Győződj meg róla, hogy a böngésződben a saját facebook fiókoddal vagy bejelentkezve, majd nyisd meg a Facebook Business Manager weboldalát.

3. Kattints az új fiók létrehozása gombra. Ez feldob egy ablakot ahol meg kell adnod pár adatot (business fiókod leendő elnevezése, neved, e-mail címed). Ha megadtad az adatokat kattints a Tovább gombra.

4. A következő ablakban az alap cégadataidat kell kitöltened, majd kicsit lejjebb a saját termékeimet szeretném hirdetni mezőt válaszd ki, ezt követően kattints a tovább gombra.

5. Következő lépésben egy e-mailt fogsz kapni a megadott címre, amellyel vissza kell igazolnod az e-mail címed hitelességét. Ha ez sikeresen megtörtént, már van is saját Facebook business fiókod.

A létrehozott Business fiókhoz hozzá kell kapcsolni a vállalkozásod facebook oldalát és hirdetési fiókot* kell csinálnod, hogy megfelelően kezelhesd a hirdetési kampányaidat. Ezeket a Hirdetési fiók létrehozása és Facebook oldal hozzáadása Business Managerhez című Tudástár bejegyzésben mutatjuk be!

Kisokos

Facebook oldal

A Facebook profilod alatt létrehozható külön oldal a vállakozásod számára. Manapság az egyik legerősebb online marketing eszközök közé tartozik. Kattints ide, ha szeretnél Facebook oldalt létrehozni vállalkozásodnak

Hirdetési fiók

A Facebook Business fiókodhoz kapcsolható a Hirdetési fiók, amely a számlázási adataidat, a Facebooktól kapott számlákat, és a teljes hirdetési tevékenységedet tartalmazza.

#

Vissza A Tudástárhoz

Hasonló tartalmak

Google MyBusiness létrehozása, beállítása

Google MyBusiness létrehozása, beállítása

A teljesen ingyenesen elérhető Google MyBusiness magyarul Cégem sok szempontból fontos lehet egy vállalkozás számára, melyekből párat bemutatunk, majd azt is megtudhatod, hogyan hozz létre magadnak cégprofilt, és miket érdemes rajta feltétlenül beállítani. Google...

bővebben

Pin It on Pinterest