Arculattervezés

Egy arculatterv részét képezi a logó, a névjegykártya, a fejléces papír és az elektronikus levél aláírás, egyéb grafikai anyagok és a akár egy weboldal is.

Az arculattervezési folyamatot az igények felmérésével kezdjük, minden arculati csomagot személyre szabottan állítunk össze. Munkáinkat úgy tervezzük és valósítjuk meg, mintha magunknak készítenénk.

A kivitelezési folyamat része a “játék” a színekkel, formákkal és betűtípusokkal, több logó változat készítése, névjegykártya tervezése stb. A gyorsabb és könnyebb megvalósítás érdekében folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel. Személyes konzultációt is szervezünk a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Logótervezés folyamata

Egy cég arculatát grafikai szempontból a logó határozza meg leginkább, így ez alapján szeretnénk megismertetni veletek a tervezési folyamatot.

u
Igényfelmérés

Telefonos vagy e-mail üzenetben történő megkeresés után küldünk egy úgynevezett Kreatív jegyzetlapot az érdeklődőknek Google Űrlap formájában, így minden platformról egyszerű a kitöltése. A jegyzetlap kitöltésével segítséget nyújtasz az igényeid felmérésében egy személyre szabott árajánlat készítéséhez.

w
Konzultáció

Minden elfogadott ajánlatot konzultációval folytatunk. A Raszter és Vektor arculati csomagok választása esetén video találkozó során átbeszéljük az elképzeléseket, felmerült ötleteket. Ezzel  egyszerűsítjük, felgyorsítjuk a tervezési folyamatot.

Tervezés

Az igények felmérése és egyeztetése után elkezdjük a munkánk kreatív részét. Inspirálódunk, ötleteket gyűjtünk, terveket készítünk. Ezeket kiválogatjuk és különböző logó vázlatokat készítünk belőlük.

Megvalósítás

A vázlatok alapján folytatjuk a vektorgrafikus logó(k) létrehozását. Ezt a logó körvonalainak megrajzolásával kezdjük és a színezéssel fejezzük be. Mindig a választott stílushoz igazítjuk ezeket a lépéseket.Az elkészült vázlat alapján elkezdjük a vektorgrafikus logó létrehozását.
A kész logót felhasználva összeállítunk egy logó prezentációs dokumentumot, amely a logó felhasználásának módjait mutatja be különböző színvaricáiókban és hátterek esetén.

Véleményezés

A prezentációs dokumentum kiküldését követően várjuk az ügyfél visszajelzését. A véleménye alapján – ha szükséges – változtatjuk meg a grafikát, melyre két alkalommal van lehetősége vagy egy új logó elkészítését igényelheti.
A logó kiválasztása/elfogadása után az arculat többi elemét is hasonló módon készítjük el. Az arculati elemek így egy átfogó képi világot alkotnak, amely tükrözi ügyfelünk stílusát, vállalkozását.

Olvastál olyan szavakat, kifejezéseket, amelyeket nem egészen értesz?
A Tudástárban találhatsz rájuk magyarázatot!

Arculattervezési csomag ajánlatok

(a feltüntetett árak bruttó értékek)

Pixel csomag

Logó készítés

Névjegykártya készítés

Azoknak, akik egy kis színt vinnének vállalkozásukba. Két logót és egy névjegykártya tervet készítünk, melyeken szükség szerint 1 – 1 további módosítást hajtunk végre.

Raszter csomag

Logó készítés

Névjegykártya készítés

Levélpapír tervezés vagy egyoldalas brosúra vagy ajándékkártya tervezése (A4-es méretig)

Facebook design (profilkép, borítókép)

Video konzultáció

Azoknak, akik egy kicsit többre vágynak vállalkozásuk számára. Két logót és két névjegykártyát tervezünk, egy Facebook profilképet és egy borítóképet készítünk, illetve választhatsz egyet a levélpapír, az egyoldalas brosúra vagy az ajándékkártya tervezés közül. Szükség esetén a logó és névjegykártya terveken kettő, a profil- és borítóképeken egy-egy és a választott tételen egy további módosítást hajtunk végre. A logó esetében készíthetünk egy harmadik verziót is, ha az első két változat nem nyeri el a tetszésed.

Vektor csomag

Logó tervezés

Névjegykártya tervezés

Levélpapír tervezés

Facebook design (profilkép, borítókép)

Webes grafikák készítése közösségi oldalakra, weboldalra (5 grafika)

Brosúra, ajándékkártya vagy szerkeszthető árlista tervezés

Arculati kézikönyv

Video konzultáció

Azoknak, akik mindent szeretnének! Két logót, két névjegykártyát, egy levélpapírt, egy profilképet, egy borítóképet és öt webes grafikát tervezünk. Választhatsz brosúra, ajándékkártya és szerkeszthető árlista közül kettőt, melyeket nyomdai és terjeszthető formátumban készítünk el. Szükség esetén a logó-, névjegykártya-, levélpapír-, profilkép-, borítókép tervek esetében kettő, a webes grafikák és a választott tétel esetében egy további módosítást hajtunk végre. A csomag része egy PDF formátumban elkészített arculati kézikönyv is, amely útmutató a grafikai elemek megfelelő használatára és tartalmazza a használt színek és betűtípusok összességét.

Sólyomfi lélekemelő kozmetika

teljes arculat

Happy Surprise webáruház

komplett arculat

Best for you kozmetika

komplett arculat

Amennyiben olyan kifejezéssel találkoztál amit nem értesz, a Tudástárban találsz rá magyarázatot!

Pin It on Pinterest